Vakanties


Famiswim

Een ideale manier om te leren zwemmen: in een heerlijk zwembad tijdens het zomerverlof. Voor gezinnen met een volle agenda is dit een uitkomst. Kinderen hebben ’s ochtend les en de namiddagen zijn vrij. Als ouder geniet je intussen van de wellness in het hotel of een activiteit in de omgeving ( wandelen, fietsen, golfen, watersport …)

Wandelen in het Pitztal

Wandelen in Pitztal is een activiteit voor jong en oud. Thema- en familiewandelingen spreken ook kinderen aan terwijl ervaren bergwandelaars juist meerdaagse trektochten opzoeken.

Fietsen, wandelen en golfen in de Sella Ronda

Ook in de zomermaanden is een rondje om het markante Sella bergmassief mogelijk. Door een gecombineerd aanbod van bergbanen en openbaar vervoer (bussen) zijn prachtige wandel- en fietstochten te maken.

Leren zwemmen, fietsen, en golfen in Zell am See

De fietsmogelijkheden in de omgeving van Zell am See zijn eindeloos. Dankzij de ruim 240 kilometer aan fiets- en mountainbikepaden in de omgeving zal je niet snel uitgekeken zijn en zie je in relatief korte tijd veel van de omgeving. Naast de uitdagende routes in het berglandschap zijn er ook eenvoudige routes waarbij je niet veel hoeft te klimmen. De heuvelachtige golfbanen liggen stuk voor stuk in een bijzonder landschap wat het golfen nog bijzonderder maakt.

Wandelen, wellness & Gastronomie in Sillian

Ideaal om met de familie mooie fietstochten te ondernemen in het mooie Pustertal of te wandelen in de betoverende bergwereld rondom. Golfliefhebbers opgelet, op ca. 35 km ligt de Dolomiten Golf Club Lienz met een 27 holesgolfterrrein, een schitterend golfparcours aan de voet van de Lienzer Dolomieten. GRATIS Osttiroler Gipfelticket: gebruik van de bergliften (indien geopend) in Sillian, Kals am Grossglockner, Matrei en St. Jakob Im Defereggental (onder voorbehoud, kaart uitgegeven door de plaatselijke overheid)

Tennissen, fietsen, watersport en golfen aan het Gardameer

Een actieve tennisweek, of gewoon een vakantie van sport, relax en gastronomie. We verblijven in het prachtige Club **** Hotel Pineta Campi in Tremosine , het mekka van de tennis met 12 gravelterreinen.

Wandelen & fietsen op de Hochzeiger

Verzorgd viersterrenhotel met een uitgebreide all-informule, je krijgt er als volwassene de 'Pitztal Sommer Card' gratis bovenop zodat je zonder extra kosten de omgeving kunt verkennen. Er is gratis baby-opvang !