Vakanties

Pagina 1 van 212

Peru4kids

Een rondreis in het land der Incas op maat van een familie met kinderen ! Een exclusieve, perfect bestudeerde rondreis. Een reis door de tijd op zoek naar de oudste culturen van de Andes: de mysterieuze geogliefen van de pampa van Nazca, de heilige tempels van het Zonne-eiland en de grandioze site van Machu Picchu in het hart van het gebergte.

Mexico4kids

Een rondreis in Nieuw-Zeeland betekent tropisch baaien, spuitende geisers, vulkanen, gletsjers, besneeuwde bergen, fjorden, kortom: de wereld in het klein!

Zuid-Afrika4kids

Op cruise met een heus piratenschip, op zoek naar de Big Five per open 4x4 vanuit uw lodge in Eastern Cape, ritje op de rug van een struisvogel.

Nieuwzeeland4kids

Een rondreis in Nieuw-Zeeland betekent tropisch baaien, spuitende geisers, vulkanen, gletsjers, besneeuwde bergen, fjorden, kortom: de wereld in het klein!

Andalusie4kids

Ga op ontdekking in het bruisende Sevilla, geniet van de Spaanse kust en ontdek het hinterland per fiets.

Azoren4kids

Ga walvissen spotten in de oceaan, maak een jeep safari en daal af in de krater van een vulkaan en geniet van de unieke fauna en flora op de azoren.

Namibië4kids

De meest complete Nederlandstalige rondreis naar Namibië. Ontmoet de innemende, traditionele Himba’s, en tijdens safari’s de fascinerende wilde dieren. Dit allemaal met het gemak van reizen in groep en in eigen moedertaal.

Cruise4kids

Een cruisereis met uw kinderen is niet alleen voor uw kinderen een onvergetelijke ervaring, maar zeker ook bij u als ouder blijven deze cruisebelevingen voor eeuwig op uw netvlies staan.

Marokko4kids

De Rozenvallei en het Atlasgebergte per ezelskaravaan

Ierland4kids

Ontdek het veelzijdige Dublin , boottochten met spotten van walvissen en dolfijnen.


Pagina 1 van 212