Cruise4kids

Verschillende rederijen bieden cruises aan voor gezinnen met kinderen, zoals MSC, Aida , ...

MSC Splendida ***+ is één van de vele voorbeelden .

Sfeervol Mediterraans cruisen met het hele gezin

Met een van de modernste vloten ter wereld brengen deze ‘Masters of the sea’ u naar de mooiste plekjes, van het koele Noorden tot het zonnige Zuiden. Warmte, gastvrijheid, comfort en stijl staan centraal in MSC’s Mediterraanse manier van leven. Zeer geschikt voor families, met een breed aanbod aan kinderanimatie en -opvang. Wilt u behalve een groot schip met een uitgebreide keuze aan restaurants en entertainment ook genieten van exclusieve luxe? Kies dan voor de MSC Yacht Club, een luxeschip-in-het-schip, met grotere hutten, butlerservice en exclusieve ruimtes en lounges die voorbehouden zijn aan Yacht Club-gasten.

•Kinderen reizen gratis met MSC! Kinderen tot en met 12 jaar die een kajuit delen met volwassenen cruisen gratis op geselecteerde afvaarten. U kunt zo zorgeloos van uw reis genieten en de mooiste plekken op aarde vanaf zee bewonderen.

• Alle luxe resortfaciliteiten aan boord zijn gratis tijdens uw cruise, van het Aqua Park, zwembaden, en de waterglijbaan tot de Virtual World-spellen. Er is dus genoeg te doen voor uw kind of tiener.

• Bij MSC zorgen wij ervoor dat kinderen zich speciaal voelen en dat ze hartelijk worden verwelkomd bij de Kids Corner en in de havens aan wal. U ontvangt veiligheidsarmbandjes bij het inschepen en beepers of DECT-telefoons kunnen tegen een kleine toeslag gehuurd worden zodat u altijd in contact kunt blijven.

• Wij bieden een gevarieerd programma voor de hele familie en activiteiten onder toezicht, entertainment en sociale evenementen die speciaal worden aangepast aan de vijf leeftijdsgroepen in hun eigen clubs. En deze zijn ook allemaal gratis!

• Vernieuwende activiteiten zoals Fun Time Dinner, Happy Dinners en Kids Around the Clock laat elk gezinslid zijn/haar eigen ding doen - zelfs onder etenstijd, laat in de avond of tijdens excursies aan wal. Uw kinderen kunnen zo hun eigen sociale leven onderhouden, nieuwe vriendjes van over de hele wereld maken in een veilige omgeving en de vakantie van hun leven vieren. En de volwassenen krijgen zo veel meer momenten voor zichzelf en ze hoeven zich geen zorgen te maken over de kinderen die goed worden verzorgd en die zich uiterst goed vermaken

Inbegrepen:

Vol pension
Animatie programma
Havengelden

Niet Inbegrepen:

- Persoonlijke uitgaven, fooien
- Reis en/of annulatieverzekering.
- Vluchten

Goed om weten :

Prijs per persoon, op basis van dubbele bezetting, in volpension, op bovenstaande selectie routes en schepen. Deze aanbieding kan op elk moment stopgezet worden of sommige vertrekdata kunnen uit de verkoop worden ingetrokken.

Periode Volw. p.p. Kind p.p.
01/07 - 14/09/20 vanaf € 950,00 € 00,00
Kinderen <12 jaar = cruise gratis (excl. taksen) Dit is slechts een voorbeeld. Vraag vrijblijvend een offerte voor uw favoriete route en bestemming in de periode naar keuze.

Geïnteresseerd?